همایش بین المللی دکترین مهدویت
به گزارش کمیته اطلاع رسانی همایش بین المللی دکترین مهدویت، سردار “سید حسن فیروزآبادی” در مراسم افتتاحیه همایش بین المللی دکترین مهدویت در تهران خاطرنشان کرد: ادیان الهی در راس آنها دین اسلام بسارت دهنده ظهور منجی عالم بشریت را می دهند و تفکر شیعه نیز در این زمینه پیشتاز است.
وی اظهار داشت: هنر تعالی بخش می تواند آمادگی، اصلاح و تجهیز را در خود و جامعه تجلی بخشد، هنر هم باید خود را با این مبانی اسلامی متحول و بر جامعه منتظر مهدوی نیز تاثیر بگذارد.
فیروزآبادی با اشاره به اینکه هنر بستر، عامل جریان حکمت و معرفت و عرفان به جهان محسوس انسان است، گفت: هنر قدرت تجلی خلاقیت هنرمند است که می تواند بر ذهن، روح و روان مخاطب تاثیر بگذارد وباید از این ظرفیت برای ترویج فرهنگ مهدوی تلاش کرد.
وی با اشاره به تفاوت های هنر مادی و معنوی نیز گفت: هنر مادی دنبال تمرکز بر مادیات و تهیج غرایز انسانی است در حالی که هنر معنوی به وحی و شکل گیری جلوه های اصیل هنری نظر دارد و بصیرت و اشتیاق از آن برانگیخته می شود.
فیروزآبادی گفت:به تعبیر امام راحل، هنری زیبا و پاک است که کوبنده سرمایه داری مدرن، کمونیسم و نابود کننده اسلام التقاطی و آمریکایی و ترویج اسلام ناب محمدی است.
وی ادامه داد: هنر روحانی باید به عدالت و مقابله با ظلم و مبارزه با رفاه طلبی و تجمل گرایی و نفاق و التقاط و دفاع از اسلام ناب گرایش داشته باشد.
فیروزآبادی با اشاره به خط امام راحل در کلام رهبر معظم انقلاب گفت: به تعبیر رهبر انقلاب هنرمند می تواند بهترین و ظریف ترین پیام ها را تبلیغ و به پیام های عمیق و فاخر تبدیل نماید.
وی ادامه داد: در باور هنرمند مهدوی، امام زمان (عج) به مثابه الگوی انسان کامل و هدایتگر و رهبر جامعه آرمانی و یک الگوی عینی است که بیانگر” شدن” و “امکان تحقق” است، استراتژی و راهبرد اصلی هنر مهدوی باید برای رسیدن به این هدف بلند باشد.
فیروزآبادی تصریح کرد: آیت الله جوادی آملی در کتاب مفاتیح الحیات می گویند اگر مدیریت آفرینش سه رکن داشته باشد یکی معرفت، دیگری حکومت اسلامی و سومی آن نیز جهان آرایی و هنر است بنابراین هنرمندان نقش بسیار مهمی در ترویج فرهنگ انتظار و مهدویت بر دوش دارند.
دیدگاه خود را بنویسید